Tietoja Royal Brinkmanista

Royal Brinkman on puutarha-alan ammattilaisten yhteistyökumppani, joka toimii niin toimittajana, asentajana kuin asiantuntijanakin. Royal Brinkman sai Royal (kuninkaallinen) -arvonimensä 100. juhlavuotensa kunniaksi vuonna 1985. Vuonna 1885 perustettu Royal Brinkman on toiminut puutarha-alalla jo yli 125 vuoden ajan. Vuosien mittaan Royal Brinkmanista on tullut yksi maailman suurimmista ja kuuluisimmista puutarha-alan toimittajista.

Request more information

Are you interested or you would like to receive more information. Fill in your contact details. We will contact you as soon as possible.


Royal Brinkman – kuin kotonaan globaalissa puutarhanhoidossa

Pysyäksemme elinvoimaisena jatkossakin pyrimme vastaamaan maailmanlaajuisiin kehitysaskeliin ja varsinkin kansainvälisen puutarha-alan viimeisimpiin trendeihin ja edistysaskeleisiin. Royal Brinkmanin strategia on päivitetty ja määritetty uudestaan vuonna 2014.

 Crop care
Crop protetection & desinfection

Visio

Royal Brinkmanin visio tiivistyy seuraaviin kuuteen arvolauseeseen:

1. Royal Brinkman on kansainvälisesti toimiva puutarha-alan toimittaja, jolla on vahva paikallinen edustus kaikissa puutarha-alan merkittävimmissä toimintamaissa.
2. Royal Brinkmanin asiantuntevat työntekijät tarjoavat erikoistuotteita ja -ratkaisuja peittoviljelyyn puutarha-alan ammattilaisille.
3. Royal Brinkman toimittaa tuotteita, järjestelmiä ja palveluita seuraaviin tarkoituksiin: vuoroviljely, sadon hoito, sadon suojaus ja desinfiointi, pakkaus ja suunnittelu, mekanisointi, tekniset projektit ja muut palvelutuotteet.
4. Royal Brinkmanin laaja tuotevalikoima keskittyy vahvasti käytännöllisyyteen, saatavuuteen, sovellukseen ja toimitusten luotettavuuteen.
5. Royal Brinkman kehittää asiakkailleen uusia ratkaisuja ja sovelluksia käyttämällä apunaan strategisia kumppanuuksia ja yksinomaisia yhteistyösuhteita valmistajien kanssa.
6. Royal Brinkman tuntee asiakkaidensa tarpeet sekä viljely- ja toimintaprosessit, mikä edistää aktiivisesti asiakkaiden toiminnan luotettavuutta. 

Missio

Royal Brinkman – kuin kotonaan globaalissa puutarhanhoidossa
Royal Brinkman tarjoaa asiakkailleen optimaalista palvelua seitsemällä eri alalla: vuoroviljely, sadon suojaus ja desinfiointi, sadon hoito, pakkaus ja suunnittelu, mekanisointi, tekniset projektit ja palvelutuotteet.
Kaikki mahdolliset asiakaskyselyt käsitellään asiakkaiden tarpeen mukaan. Kyselyt voidaan osoittaa joko toimistoille, jälleenmyyjälle, henkilökohtaiselle myyntiedustajalle tai erikoisalan asiantuntijalle tai tehokkaan ja toimivan verkkokauppamme kautta. Toimiva ja tehokas logistiikka on merkittävä tekijä yrityksen menestyksen kannalta. Erotumme muista tehokkaan tiimityöskentelyn ansiosta.


Keskeiset arvot 

Royal Brinkmanin keskeisimmät arvot ovat seuraavat: Toiminnallinen luotettavuus - Käytännöllisyys – Tuotteiden ja palveluiden saatavuus – Käytännön kokemus – Toimitusten luotettavuus

Nämä viisi keskeistä arvoa ovat olennainen osa Royal Brinkmanin asiakkailleen toimittamaa palvelua.


•  Toiminnallinen luotettavuus: asiakkaiden suorituskyvyn parantaminen ja asiakkaiden tuotantoon liittyvien riskien pienentäminen.
•  Käytännöllisyys: käytännöllisyys valintojen tekemisessä, tilaamisessa, toimituksissa, jakelussa jne.
•  Tuotteiden ja palveluiden saatavuus: oikea tuote oikeaan aikaan ja paikkaan oikeaan hintaan.
•  Asianmukainen käytännön kokemus: asettelu, määrä ja tehokas käyttö.
•  Toimitusten luotettavuus: tuote, laatu, määrä, pakkaus, toimitusajat, sijainti ja ohjeet.

Contact

Do you have any questions or you would like to receive more information? You can contact our area managers. We will contact you as soon as possible. 

 
 
Bas Brinkman
bas@brinkman.com
+31(0) 6 53 500 086

 
 Stevie de le Cluse
stevie@royalbrinkman.com
0174-446399